U bent werkzoekende

Als u straks weer buiten bent....

Wij helpen u graag om de oversteek naar betaald werk mogelijk te maken. Wij begeleiden u als u werk zoekt. Dat kan zijn als u vrij bent of nog in de laatste fase van uw detentie bent. Belangrijk is dat u gemotiveerd bent om te werken. Wij kunnen u dan plaatsen bij werkgevers die u een kans willen bieden.

Onze werkwijze


Stap 1 Speedmeets: Deze vinden plaats in de Penitentiare Inrichting (PI) en Zeer Beperkt Beveiligde Inrichting (ZBBI), gedetineerden worden uitgenodigd door justitiemedewerkers en komen in gesprek met werkgevers en/of medewerkers van Zebra Detachering B.V. De werkwijze wordt uitgelegd, tijdens speedmeets kunnen werkzoekenden zich aanmelden voor begeleiding door Zebra Detachering B.V.

Stap 2 Een intakegesprek: Als u na de speedmeet graag met ons aan de slag wilt, dan volgt een intakegesprek. Van belang is dat u een actuele CV naar dit gesprek meeneemt. Op deze CV vermeldt u ook uw werkzaamheden welke u tijdens uw detentie heeft uitgevoerd. U kunt zich aanmelden voor een intakegesprek via deze website of door telefonisch of via de e-mail contact met ons op te nemen.

Stap 3 Plaatsing: Na een succesvolle intake volgt evt. een plaatsing bij een werkgever. Wanneer en waar u aan de slag kunt hangt vooral af van uw motivatie en interesse. De eerste drie maanden is een proefplaatsing U werkt dan met behoud van uw uitkering. U krijgt u een contract aangeboden als de proefplaatsing met succes doorlopen wordt. Dit contract is altijd tijdelijk, waarbij wij streven naar een contract van minimaal 1 jaar.

Intensieve begeleiding en ondersteuning
De begeleiding door Zebra Detachering B.V. is persoonlijk en richt zich naast het vinden van en begeleiden bij werk, ook op het in kaart brengen van de obstakels die het vinden van werk kunnen verhinderen. Wij hebben contacten met de Sociale Dienst, Reclassering, UWV en andere instellingen.

Aanmeldformulier


Voornaam *   Ik wil graag contact over
Achternaam *   PI naam
Telefoonnummer *   PI contactpersoon
Email adres  
 
CV uploaden
(.pdf, .doc, .docx, .txt)
Opleidingen en/of ervaringen:
Interesse in:
Eventuele opmerkingen:


Versturen

Contactinformatie
Zebra Detachering B.V.
Stationsweg 41
3331 LR Zwijndrecht

T 010 4978 990
T 0900 0612
E info@zebrabv.nl

Postadres:
Zebra Detachering B.V.
Postbus 314
3330 AH Zwijndrecht